Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yenişehir Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Günümüzde hemen hemen hepimizin kendine ait bir aracı vardır. Ama bu durum bizi yanıltabilir bazen. Çünkü herkeste olduğu gibi araç sahibi olmayıp da araç kullanan birçok insan vardır. Bunlar o araçları araç kiralama şirketlerinden alırlar. Bu kiralama işlemi kişinin tercihine bağlı olarak değişebilir. Örneğin işi uzun sürecek bir kişi yada uzak bir yere yolculuk yapacak birisi için haftalık araç kiralama vardır. Eğer durum bu şekilde değilse yani kısa bir süreliğine araç lazım ise günlük araç kiralama uygun olacaktır. Bu kiralama işlemi arabanın marka ve modeline bakılarak değerlendirilebilir. Yani saatlik araç kiralamaya ihtiyaç duyduğumuz anlarda bile günlük kiralamayı seçmek zorundayız. Çünkü fiyatları arasında gün farkı vardır. Aldığımız güne bağlı olarak artış yada azalış göstermektedir. Kaskolu araç kiralama ne demektir? Öncelikle kaskonun kelime anlamına bakacak olursak bir aracın kaza veya herhangi bir sorunla karşılaştığında güvence altına almak için yapılan sözleşmedir. Yani kaskolu araba kiraladığımızda olası bir hasar veya kaza durumunda ücreti sözleşmesi yapılan kasko şirketi karşılar. Kiraladığımız araç kullanımımız halinde herhangi bir kazaya uğrarsa bizler maddi açıdan herhangi bir ödemeye yapmamış oluruz. Tabi bu aracı kiralamak diğer araçlara göre farklı ücretlendirmeye sahiptir. Bizler sadece kiralarken farklı bir ücret yani biraz fazla vermiş olacağız ama hepsi bununla sınırlı kalacaktır. Sonrasında herhangi bir ücretle karşılaşmak durumunda kalmayacağız.

Peki en uygun araç kiralama nasıl yapılır?

 Bu daha öncesinden araştırılmış olup seçilen bir şeydir. İnternet ve benzeri yerlerde gerekli fiyatlandırma yapılır ve müşteriye sunulur. Araç kiralamak isteyen kişi de bütçesine uygun olanı seçer alır.

Kiraladığımız aracı vaktinden önce teslim edebilir miyiz?

Zamanından önce teslim etmekte herhangi bir sorun yoktur. Sadece ödediğiniz ücret geçerli kalacaktır ve bu bizim için biraz maddi kayıptır. Bunun dışında herhangi bir sorun karşımıza çıkmayacaktır. Zaten kiralama yaparken ihtiyacımıza göre yani kaç gün lazım olacaksa ona göre düşünüp kiralamak en mantıklısıdır. Yapılan bu kiralama işlemleri günlük, haftalık ve aylık olduğundan seçim yapma şansımız sınırlıdır.

Yenişehir Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yenişehir Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!