Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yıldırım Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Birçok insan tatil için şehir hatta ülke değiştirmektedirler. Bazıları bu tatilleri kendi araçlarıyla gerçekleştirirken bazıları da kiralık araçlarla gerçekleştirmektedirler. Eğer uçakla seyahat ettiyseniz ve gittiğiniz yerde araç kiralama yapmak isterseniz havalimanların da bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Gerek havalimanlarından gerekse galerilerden kiralama işlemleri kolaylarımla gerçekleşebilir. Eğer tatil için gittiyseniz ve tatil süreniz bir aydan fazla ise aylık araç kiralama sizler için daha kolay ve daha hesaplı olacaktır. Her gün için başka araç kiralamak zorunda kalmamış olacaksınız. Ama her seferinde tatil için değil de örneğin bir iş için bir günlüğüne şehir dışına çıkabilirsiniz. Böyle durumlar da günlük araç kiralama daha mantıklı olacaktır. Hem maliyet açısından hem de gittiğiniz yerde dolmuş ve taksi ile uğraşmamış olacaksınız. Kiralama yapacağınız araç için bir gün öncesinden rent a car şirketlerini arayarak kiralama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Kiraladığınız aracın özellikleri sizlerin rahatı açısından ve kazalar açısından çok önemlidir. Bakımlarının yapılmış olması gerekmektedir şirketi aradığınız zaman kiralayacağınız aracın kaskosunu mutlaka sormalısınız. Kaskolu oto kiralama herhangi ters bir durumda oluşabilecek zararları hem sizin açınızdan hem de araç açısında güvence altına almaktadır. Bazı ünlü kişiler ya da lüks yaşamayı seven kişiler normal araçlardan farklı araç kiralamak isteyebilirler. Bu kişiler için VIP araç kiralama hizmetleri de sunulmaktadır. Bu araçlar diğer araçlara göre daha konforlu ve lüks araçlardır.

Şoförlü araç kiralama avantajları nelerdir?

Eğer ki bilmediğiniz bir şehirdeyseniz araç kiralama işlemi sırasında şoförlü araçları da tercih edebilirsiniz. Bunlar tabiki de normal araçlara göre bir tık maliyet olarak fazla olacaktır fakat tatil için gittiyseniz eğer hem sizlere şehiri gezmek daha kolay olacaktır hem de trafik açısından daha rahat olacaksınızdır. Şoför sayesinde park yeri aramak zorunda da kalmayacaksınız

Araba kiralama yaparken neye dikkat edilir?

Bunun için oto kiralama firmalarının güvenilir olması çok önemlidir. Sizlere verecekleri araçların hasarlı olmamaları çok önemlidir. Bu araçların hasarlı olmaları sizlere tarifte çok büyük sıkıntılar çıkarabilirler. Tanınmış firmalar bazen daha güvenli olabilmektedirler. Her yerde bu firmalardan bulabilirsiniz. Araçların kaşıklarının ve bütün bakımlarının yapılmış olması gerekmektedir.

Yıldırım  Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yıldırım Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!