Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harmancık Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

Evlerde iş yerlerinde, küçük işletmelerde manav market gibi yerlerde, alışveriş merkezlerinde, hastaneler ve eczaneler de okul gibi bir çok yerde kamera sistemleri bulundurmak çok önemlidir. Bu gibi yerlerde oluşabilecek hırsızlık durumlarında bu sistem sayesinde olaylar kolaylıkla çözüme kavuşmaktadır. Genel olarak bu sistem bazı hırsızlık girişimlerin önlenmesinde caydırıcı olabiliyor. Bir diğer sistem de alarm sistemleridir. Bu sistem izinsiz girişler de ya da mülke verilen zarar durumlarında çalışan bir sistemdir. Bu sistem şifre ile çalışmaktadır. Çalıştığımız yerlerin güvenliği bu tarz sitemlere sağlayabiliriz. İş yerlerinde gerçekleşen gasp, yangın gibi durumlarda iş yeri sahibine iş yeri alarm sistemleri sayesin de haber verilir. Bu alarm sistemleri çıkardıkları sesler sayesinde çoğu zaman caydırıcı olabiliyor. Bir çok yerde bu sistemler güvenlik açısından bulunmaktadır. Bir diğer sistem de geçiş kontrol sistemleridir bu sistem bazı durumlarda yabancı kişilerin girişlerini önlemek amacıyla hastane gibi alanlarda ise personel takibi için kullanılır. Bu sistem alışveriş merkezleri hastanelerde otoparklarda araçların girişlerini ve çıkışlarda paralarını vermelerindeki takipleri için okullar da öğrenci takiplerinde   hatta minibüsler gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kartlı girilen alanlara kartsız girilmeyeceği için yabancı kişilerin girmeleri önlenmiş olunmaktadır. Bu sistem kartlı olabileceği gibi şifreli bir sistem de olabilir. Hastane ve iş yerlerinde kişi sayma sistemleri kullanılmaktadır ve böylece işe gelip gelmeyen kişilerin tespitleri daha kolay olmaktadır.

Ev güvenliği sistemleri hangi sistemleri kapsar ve faydaları nelerdir?

Bu sistemlerin faydaları oluşan olağan dışı durumlarda ev sahiplerine telefonlarına indirdikleri bir uygulamayla hızlı bir şekilde haber almalarını sağlar ve müdahale etmelerini kolaylaştırmaktadır. Hırsız, gaz kaçağı, su baskını gibi durumlarda evinizi güncene altına almanızı sağlayan sistemler vardır. Bu sistemler sizlerin evde olmadığınız durumlarda gönderdikleri bildirimler sayesinde evinizde oluşan ters bir durum konusunda kolaylıkla bilgi sahibi olmanızı sağlar.

 Kurumlar nasıl güvenlik altına alınır?

Bankalar ATM’ler büyük zincirli marketler ve mağazalar birçok insanın kullandığı yerlerdir. En çok hırsızlıklar ve hırsızlık girişimleri giyim mağazaları ve marketlerde yaşanmaktadır. Mağazaların giriş ve çıkışlarında giysilerde bulunan alarmlara duyarlı sistemler vardır ve bu sistemler olağan dışı durumlarda uyarı vermektedir. Bu gibi yerler kurumsal alarm sistemleri ile izlenip korunmaktadır.

Harmancık Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

ÜRÜNLERİMİZ

Harmancık Harmancık Kartlı Geçiş Sistemleri

Harmancık Kartlı Geçiş Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Alarm Etiketler

Harmancık Alarm Etiketler

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Görüntülü Alarm Sistemleri

Harmancık Görüntülü Alarm Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Elektronik Raf Etiketleri

Harmancık Elektronik Raf Etiketleri

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Turnike Sistemleri

Harmancık Turnike Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Kablolu Koruma Sistemleri

Harmancık Kablolu Koruma Sistemleri

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Alarm Çiviler

Harmancık Alarm Çiviler

SİPARİŞ VER

Harmancık Harmancık Alarm Anten Sistemleri

Harmancık Alarm Anten Sistemleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Harmancık Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!