Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

Güvenliğe en ihtiyaç duyulan bu zamanlarda hem evimizi hem işyerimizi güvenlik altına almak için çeşitli yollara başvururuz. Bunlardan en önemlisi güvenlik sistemleridir. Güvenlik sistemi bir bina, ev, okul veya iş yeri gibi alanlara izinsiz girişleri tespit etmek ve hırsızları bir nevi korkutmak için tasarlanmıştır. Alarm sistemleri hırsızlık veya mülk hasarına karşı korumak için konutta, ticarette ve endüstriyel mülklerde kullanılır. Kolay hedef seçmek isteyen hırsızları caydırmak için etkili yöntemlerden biridir. 7/24 kamera sistemi ile izlenilen bir mekânda suç işleme oranları gözle görülür bir şekilde az olacaktır. Evlerimizde ya da iş yerlerimizde korumamız güvende tutmamız gereken tek şey mülklerimiz ya da varlıklarımız olmadığı için aynı zamanda can güvenliğimiz için de güvenlik sistemi bize rahat bir nefes aldırabilir. Güvenlik sistemleri iyi bir yaşam şartı ve konforlu bir düzen sağladığı için sizi pozitifliğe ve daha verimli bir çalışmaya itecektir. İnsanların güvende olduğunu bilmeleri, kendilerini güvende hissetmeleri onları psikolojik olarak daha iyi bir motivasyonda olacağı için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Evinizin yapısına göre stratejik olarak döşeyeceğiniz kameralar sayesinde en kıyıda köşede noktaları bile izleyebilirsiniz. Bu güvenlik kamera sistemlerinin ses kayıt özellikleri, yüksek görüntü kalitesi sayesinde daha detaylı güvenlik sağlayabilirsiniz. Yalnız hırsızlık ve izinsiz girişler için değil de gaz kaçağı ve su altında kalabilme durumlarına karşın oluşturulan güvenlik sistemleri alarm haber alma merkezine yani gerekli mercilere anons geçerek size kolaylık sağlar. Barınmada sağladığımız güvenlik önlemlerinin yanı sıra iş hayatımızda da olması gereken bu sistem iş yeri güvenliği için zorunlu hale gelmiştir. İş yerlerine takılan iş yeri alarm sistemleri herhangi bir izinsiz girişte mülk sahibini elektronik olarak uyarmakta ve haber vermektedir. Bu sayede sadece haber sağlamaz aynı zamanda izinsiz girmek isteyen kişiyi de korkutup kaçırmayı sağlıyor. Aynı şekilde kurulan iş yeri alarm sistemi de izinsiz girişin kim tarafından yapılmaya çalışıldığının haberini veriyor. Teknolojinin tüm olanaklarından sınırsız bir şekilde faydalanabileceğiniz bu güvenlik sistemleri yaşamınızın her alanında size konfor sağlayacaktır.

Güvenlik sistemlerini uzaktan kontrol edebiliyor muyuz?

Günümüzde hepimizin elinde olan ve yaşam tarzı haline getirdiğimiz telefonlarımız sayesinde artık hem alarm hem kamera sistemini uzaktan koordine edebiliyoruz. Telefonumuza indirebileceğimiz bir aplikasyon yardımıyla gerek alarm sistemini gerekse kamera sistemini kontrol edebiliyoruz. Çalan alarmı susturmak, kamera açısını değiştirmek artık akıllı telefonlar ya da tabletler sayesinde mümkün.

Güvenlik kamera sistemleri hırsızlar için caydırıcı mı?

İzinsiz girişimlerde bulunan kişilerin ilk dikkat ettiği nokta kamera veya alarm sisteminin olup olmadığıdır. Alarm sistemini gören hırsızlar bu girişimlerden ya vazgeçmekte ya da korkup tedirgin olmaktadır. Sadece can güvenliği için olduğu gözükse de mal ve mülk güvenliği için de gerekli olan bu güvenlik önlemi hırsızları büyük ölçüde uzak tutacak ve geri çekecektir. Alarm sistemi kurulu olan bölgelerin suç oranlarının ne kadar düşük olduğu istatistiksel olarak ispatlanmış olup ne ölçüde caydırıcı olduğu gözler önüne serilmektedir.

Osmangazi Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

ÜRÜNLERİMİZ

Osmangazi Osmangazi Kartlı Geçiş Sistemleri

Osmangazi Kartlı Geçiş Sistemleri

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Alarm Etiketler

Osmangazi Alarm Etiketler

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Görüntülü Alarm Sistemleri

Osmangazi Görüntülü Alarm Sistemleri

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Elektronik Raf Etiketleri

Osmangazi Elektronik Raf Etiketleri

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Turnike Sistemleri

Osmangazi Turnike Sistemleri

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Kablolu Koruma Sistemleri

Osmangazi Kablolu Koruma Sistemleri

SİPARİŞ VER

Osmangazi Osmangazi Alarm Anten Sistemleri

Osmangazi Alarm Anten Sistemleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Alarm Güvenlik Sistemleri | Kurulum Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!