Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Büyükorhan Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Evin su tesisatında oluşan herhangi bir arızalanma çok büyük problemlere yol açabilir. Bunun en büyük problemlerinden bir tanesi ise duvarlarınızın büyük miktarda sular çekmesi ve temelini ne kadar bu suların inip duvarınızı çürütmesidir. Yani evinizin temelinin su çekip çürümesidir. Bu da herhangi bir doğal afette ya da herhangi bir sarsıntıda evinizin çok riskli binalar haline gelmesine sebep olur. Sizler de bu tür durumlar ile karşılaşmak istemiyor iseniz bir sıhhi tesisat ustası ile anlaşarak tesisatınızı kontrol ettirmelisiniz. Eğer tesisatınızda bir arızalanma var ise hemen en yakın su tesisatçısını arayarak sizlere yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Bu hastalar çoğunlukla ellerinde bulunan malzemeler ile tesisatını kontrol eder. Ancak son dönemde gelişen teknoloji ile birlikte ustalar kaçakları kameralı su tesisatçısı hizmeti vererek kamera ile bulmaktadır. Bu hizmet tesisatın içine ufak kameralar yollanarak herhangi bir delik ya da arızalanma var ise bunu anda tespit ediyor ve sizlere söylüyor. Sizler de eğer bu tür arızalanmalardan şüpheleniyor iseniz size en uygun su tesisatçısını bulmanızı tavsiye ederiz. Bu ustalar ile anlaşabilir ve bu ustaların vermiş olduğu hizmetten faydalanabilirsiniz. Ancak sizlere şunu söylemeden geçmek istemiyorum ki ucuz su tesisatçısı aramak yerine sorunlarınızı en efektif şekilde çözebilecek yani işinin ehli bir usta ile anlaşmanız şiddetle tavsiye ederiz. Bu tür ustalara internetten yorumlara bakarak bulabilir ya da çevrenizdeki kişiler aracılığı ile bulabilirsiniz.

Evimizde kaçak olduğunu düşünüyoruz ne yapmalıyız?

Eğer evinizde herhangi bir su kaçağı olduğunu düşünüyor iseniz bu işin uzmanlarını ya da uzmanlaşmış şirketlerini arayarak sizlere bir ekip yollamalarını ve bu ekibin sizlere yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Bu ekipler sizlerin evine gelerek elindeki malzemeleri kullanıp, su tesisatında herhangi bir kaçak olup olmadığını inceler. Eğer var ise herhangi bir hasar oluşturup oluşturmayacağını ya da oluşturup oluşturmadığını inceler ve sizler bunun hakkında bilgi verir.

Su tesisatınızın ne zaman kontrol ettirmeliyiz?

Su tesisatınızın yılda en az iki defa kontrol ettirmenizi tavsiye ederiz ya da herhangi bir kaçaktan şüpheleniyor iseniz ya da bu kaçağa bağlı herhangi bir problem ile karşılaştı iseniz bu tür problemleri hiç aksatmadan bir an önce incelettirmenizi tavsiye ederiz. Bu incelemenin sonucunda herhangi bir kaçak var ise mutlaka ama mutlaka tamir ettirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Büyükorhan Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Büyükorhan Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!