Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Günümüzde yapılan evler eski oranla daha sağlam ve tesisatları daha bakımlıdır fakat 5 dakika bir günümüzdeki yeni yapılan modern binaların kiraları ve fiyatları oldukça fazla olduğundan ya da merkeze yakın olan bir yer kiralamak istediğimizde eski binaların olması bize eski binaları kiralamaya ya da satın almaya gitmektedir fakat eski binaların daha çok tamirata bakıma ihtiyacı vardır bu durum daha çok tesisatlarının eskimesin den kaynaklanmaktadır su ve elektrik tesisatının yıpranmış olması yüzünden bir sürü arıza ve problem çıkmaktadır. Bunun çözümü olarak da karşımıza sıhhi tesisat ustaları çıkmaktadır herhangi bir sıhhi tesisat probleminde internetten ya da gördüğümüz yerlerdeki numaralardan sıhhi tesisat ustası çağırabiliriz. Mesela su borularında bir patlak oluştuğunda ya da lavabo giderinin tıkandığı durumlarda su tesisatçısı çağırarak boru patlağını tamir ettirebilir ya da lavabo tıkanıklığına bir çözüm bulmasını sağlayabiliriz bu sayede evimizdeki oluşan problemi çözmüş oluruz. Özellikle su basma tehlikesine karşı olarak fiyatına bakmadan en yakın su tesisatçısı ile iletişime geçerek sorunu bir an önce tespit ettirip ona göre bir tamir işlemi gerçekleştirmesini istemeliyiz. Bu gibi ansızın patlak verebilecek su borularının gece ya da gündüz ne zaman patlayacağını kestiremeyiz o yüzden bu soruna çözüm ve insanlara hizmet sunmak için su tesisatçıları 7/24 su tesisatçısı hizmetini de vermektedir bu sayede saat kaç olursa olsun işin ustalarını arayıp gerekli tamiratı yaptırabiliriz.

Su tesisatçıların fiyatları nedir?

Su tesisatında da hizmetin türüne göre fiyatlar değişmektedir mesela çok fazla iş yoğunluğu olan ve 7/24 tamir hizmeti veren tesisatçılar da hizmet almak daha maliyetli olabilmektedir fakat daha az  işlek olan dükkanlardan ucuz su tesisatçısı bulmak da mantıklı seçenekler arasındadır ve bütçe daha uygundur. Su tesisatçısı fiyatları yaşanılan semtin büyüklüğüne göre de değişmektedir küçük yerlerde daha uyguna bulunabilir.

Su tesisatçısına başka ne denir?

Genellikle halk arasında su tesisatçısı ya da sıhhi tesisat ustası olarak da geçen isimler olmakla birlikte bazı yerlerde bu işin acil olması ve evdeki su basmalarına engellediği için önemli bir meslek olarak gördüğü için bazı kimseler kendilerine su doktoru da demektedirler çünkü yaptıkları işi son derece ciddiye alıp profesyonel bir şekilde boruların bakımını sağlayıp tedavi ettiklerini düşünürler borular hastalandığında da doktor gibi müdahale

Karacabey Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karacabey Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!