Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Bütün evlerde su tesisatları bulunmaktadır. Bu tesisatlarını su tesisatçıları döşemektedirler. Bu kişiler hem tesisatı kurmakla hem de oluşan bir arıza durumda sorunu çözmekle uğraşırlar. Bazı zamanlar borular patlayabilir ya da musluklar da sorun yaşayabilirsiniz. Sizlere en yakın su tesisatçısını bulup arayarak sorunlarınızı halledilirsiniz. Bütün işçilik gerektiren durumlar da tabikide ustasına yaptırmak isteriz. Çünkü işinde usta olmayan kişiler bazen yanlış işlemler yapabilmektedir. Su tesisatında sıkıntı yaşadığınız zaman usta su tesisatçısı bulmak çok önemlidir. Usta olmasının yanı sıra sürekli ulaşılabilecek olmalarına da dikkat etmek gerekmektedir. Hem gündüzleri hem de geceleri su konusunda sıkıntı yaşanabilmektedir. Gece su tesisatçısı bulmak bazen çok zor bir hal alabiliyor. Gündüz evinizde sorun yaşadığınız zaman gelen ustalara geceleri de hizmet verip vermedikleriniz sormanız sizin için iyi olacaktır. Bazı ustalar 7/24 su tesisatçısı olarak da çalışmaktadırlar. Böylece sorun yaşadığınız saat ne zaman olursa olsun sizlere hızlı bir şekilde hizmet vermiş olurlar. Bazen bütçe olarak ucuz su tesisatçısı tercih edebilirsiniz. Fakat bu durum da alacakları para az olduğu için çoğu işlerini düzgün yapmamaktadırlar. İşte bu durum da yapacakları iş hemen bozulacağı için sizler ikinci bir tamirci çağırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu da sizlere çok maliyetli bir şekilde geri dönüş olacaktır. Bu gibi durumların yaşanmaması için güvenilir tesisatçıların olması önemlidir çünkü iki kere para ödemeyi kimse istemez.

Su tesisat ustasının görevleri nelerdir?

Oluşabilecek ani su borusu patlaması yada alt yapı olarak döşenecek boruları döşemek , döşenecek olan bölgeyi kontrol etmek , döşenmiş olan tesisata uygun olan parçaları yerleştirmek daha önceden döşenmiş tesisat var ise bunların kontrolünü yapmak gibi görevleri vardır. Yani kısacası hem tamir yapmak hem de tesisat döşeme işlemi yapma görevleri vardır.

Sıhhi tesisat ustası ne gibi ekipmanlar kullanır?

Lavabo süzgeçleri kullanırlar ve bu süzgeçler sayesinde boruları tıkayacak büyük çaplı maddelerin borulara gitmesini engellemiş olurlar. Bunun yanı sıra kullanılan su miktarını ölçmek için su sayaçlarını kullanırlar. Bulaşık ve çamaşır makinasında kullanılan atık su tahliye boruları da bunlardan biridir. Ve musluklara takılan filtreler de kullandığı su malzemelerinden biridir. Keles

Keles Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!