Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Bazı su tesisatı sorunları evlerimizde olduğu gibi mahallemizde de olabilir. Bunun için büyük çaplı bir onarıma ihtiyaç duyarız. Büyük çaplı yaşanan arızalar da yaşanan su kesintileri en kısa sürede onarılmalıdır. Çünkü mahallede olan arıza fazla kişiyi mağdur etmektedir. Bu su sorunlarının su tesisatçısı tarafında halledilmesi gerekmektedir. Su tesisat işlemi çoğu zaman pahalı olmaktadır hele ki büyük çaplı sorunlarda. Maddi olarak uygun su tesisatçısı bulmak bazen zor olabilmektedir. Su problemlerinin ne zaman olacağı belli olmadığı için öncesin de bu konu da araştırma yapmak gerekmektedir. Yapılan araştırmalar sonucunda ucuz su tesisatçısı bulup değerlendirebilirsiniz ve bir yere numarasını kaydedip lazım olduğu zaman kolaylıkla arayabilirsiniz. Çoğu zaman arıza durumların da işlerimiz halletseler de bazen binalar da birtakım onarımlar yapmaktadırlar. Sıhhi su tesisat ustası binalarda bulunan ısıtma sistemlerini kurmak belirli aralıklarla bu tesisatların bakımını yapmak bazı durumlarda onarımlarını yapmakla görevli kişilerdir. Bu ustalar döşenen su sistemlerinin bakımları yapmaktadırlar bunların bakımlarını yaptıkları sistemi döşeyen kişiler vardır bir de. Bu kişiler sıhhi tesisat ustaları olurlar. Bu ustalar binalara ya da alt yapı olarak kullanılacak olan boruların döşemelerinden sorumlu olan kişilerdir. Bu ustalar döşeme sırasın da sorun oluşmaması için iş bitimde tekrar bir kontrol yapmaları gerekmektedir. Bazı ürünlere monte işlemlerini yapılması gerekmektedir bu kişiler montelere işlemini de gerçekleştirmek zorundadırlar.

Su tesisat ustası hangi malzemeleri kullanır?

Oluşan arızayı onarmak için başta bağlantı elemanları olmak üzere birçok malzeme kullanılır. Manşon ve dirsek de sık kullanılan bir tesisat malzemesidir. Bunların dışında genel olarak duş başlığı, musluk, büyük ve küçük olmak üzere lavabo ayrıca pis su borusu, klozet de tesisat malzemeleri içerisinde yer almaktadır. Küçük çapta plastik ekipmanlar da kullanılmaktadır

Su kaçağı problemi nasıl anlaşılır?

Bunlar çoğu zaman borulardan anlaşılabilir. Ya da eve gelen su faturaların da eğer yüksek fiyatlar varsa da anlaşılabilir. Bunun dışında kameralı su tesisatçısı da kaçak olup olmadığı durumu açıklığa kavuşturabilir. Bazı ses cihazları sayesinde meydana gelen su kaçakları kolaylıkla tespit edilebilir ve bir usta sayesin de kolaylıkla halledilir.

Kestel Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!