Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Hepimiz birçok yerde boru döşendiğini görmüşüzdür veya bunların bakımını onarımını yapıldığına denk gelmişizdir. Bu döşenecek borularının keşfini yapan, döşenen tesisatta ürün monte eden, kurulan sistem ve ürünleri test eden ve kontrol ederek devreye sokan mesleki gelişim faaliyetlerine katılan nitelikli kişilere sıhhi tesisat ustası deriz. Bu sıhhi tesisat ustaları boru döşer veya bu su borularının bakımını ya da onarımını yaparlar. Kendi evimizde en ufak bir su boruları ile ilgili sıkıntı çıktığı zaman yaptığımız ilk iş sıhhi su ustasını aramak olur. Evimize gelen sıhhi tesisat ustası su borumuzda oluşan problemi çözer ve onarımını yapar. Bu sayede evimizdeki sorunları gidermiş oluruz. En ucuz su tesisatçısını internetten araştırıp bulabiliriz. Bu sayede çok uygun fiyatlı bir bakım yaptırabiliriz. Evimize çağırdığımız su tesisatçısı su borularımızdaki sorunları inceler ve onarımını yapar bu sayede eski haline dönen su borularımızı kullanmaya devam edebiliriz.  Peki gece su borunuz patladı ne yapmamız gerekir, tabii ki de gece su tesisatçısını arayıp evinize çağırabilirsiniz. 7/24 açık su tesisatçıları bulunmakta. Bu sayede evinizdeki en ufak sorunlara ihtiyaç halinde kullanabilecek her saatte giderebilirsiniz ya da internet üzerinden en yakın su tesisatçılarını araştırıp bu tesisatçılara gidip yardım isteyebilirsiniz. Sadece evinizde değil apartmanınızda genel su borularında sıkıntı yaşanabilir bu sıkıntıların da yine sıhhi su ustası yardımıyla çözülebilecektir.

Su borularıma bakım yaptırmalı mıyım?

Evet tabii ki de düzenli olarak su borularınıza bakım yaptırmanızı öneriyoruz. Bu sayede su borularınızı daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. İleride yaşanabilecek sorunlar yüzünden daha yüksek maliyetli zararlara uğrayabilirsiniz. Bu yüksek maliyetli zararlara uğramamak için her sene su borularınızın bakımını bir su tesisatçısı tarafından profesyonel yardım alarak yaptırmanızı tavsiye ederiz.

 Sıhhi tesisat ustaları tam olarak ne iş yapar?

Sıhhi tesisat ustaları tam olarak boru düşer, döşenecek her türlü yapıyı keşfeder, döşenecek tesisata da ürün monte eder, kurulan ürünleri ve sistemleri test eder, kontrol eder ve bu sistemleri devreye sokar, tesisat projesi inceler, sıhhi tesisat keşif işlemlerini yürütür, boru döşer, boru ölçüsü alır, boru kesimi yapar gibi birçok iş yapar ayrıca güneş enerji sistemi tesisat bağlantısını kontrol eder bu bağlantıları devri-daim hattı çeker gibi bir çok görevi bulunmamaktadır.

Orhangazi Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhangazi Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!