Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yenişehir Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Su insanlık için en önemli yaşam kaynağıdır. Özellikle temiz su olmazsa sağlıklı beslenemez ve insani ihtiyaçlarını karşılamada çok büyük sorunlar yaşayarak sağlığımızı tehlikeye atabiliriz. İşte su tesisatları tamda bu nedenle kurulmuştur. Su tesisatları sayesinde temiz sulara ulaşıyor ve faydalanıyoruz. Su tesisatlarında amaç aslında temiz suyu ve kirli suyu ayırır ve bizlerin hayatını kolaylaştırır Belli bir sisteme sahiptirler. Kirli su ve temiz suların bizlere ulaştığı iki ayrı boru bulunmaktadır. Bu boruları kısaca tanıtmak gerekirse tuvalet, klozet ve lavabodan akan suların kirli atık borusundan bina dışına atılır. Temiz borulardan ise lavabolarıdan akan, banyolardan akan suları sağlar. Fakat maalesef zaman içinde buralarla alakalı sıkıntılar yaşayabiliriz. O vakitte su tesisatçısı ustaları bularak yaşanan sıkıntıya tamir ettirmek isteriz. Yıllardır bu konu üzerinde oldukça deneyimli ve tecrübeli su tesisat ustası elamlarımız sayesinde her türlü sıkıntıyı tespit eder ve onarırız. Aynı zamanda firmamız gece su tesisatçısı ustaları da bulundurmakta ve ani gelişen ve acil çözüm isteyen sorunları da çözebilmektedir. Her zaman 7:24 su tesisatçısı ustalarımız sizlerin sorunlarını bütün profesyonellikle çözecektir. Genel itibari ile su tesisatçısı fiyatları problemin durumuna ve ne kadar ciddi olup olmadığına göre değişebilmektedir. Çünkü bazı zamanlarda su tesisatının tamamen değişmesi ve borular dahil sıfırlanması gereken sıkıntılar olabilir ya da küçük bir sıkıntıdan kaynaklı problemler oluşabilmektedir. O yüzden her bir tamir işlemi için farklı fiyat uygulanmaktadır. Ama sektöre göre uygun su tesisatçısı olduğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. 

Su tesisatlarında çıkan sıkıntılar ve sebepleri nelerdir? 

Oluşan sıkıntıların bazıları boruların deformasyonu, ek yerlerinin deformasyonu, kullanılan malzemede hatalar, oksitlenme, üretim hataları ve kireçlenme diyebiliriz. Sebepleri ise    birçok olabilir. Yanlış kullanım, yanlış bir tesisat düzeni veya zaman içinde su tesisatlarının borularının eskimesi küflenemese gibi çok sebep vardır.

Su tesisatlarının bozulmaması için neler yapılmalı? 

En başta su tesisatı kurulurken iyi bir sistem ve kaliteli malzemeler kullanılarak iyi bir temel atılmalıdır. Daha sonrasında bu sisteme düzenli aralıklarla bakım ve onarımlar yapılmalıdır. Ve önemlisi de o su borularına zarar verebilcek ürünler kullanılmamaya dikkat edilmelidir. 

Yenişehir Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yenişehir Su Tesisatçısı | Sıhhi Tesisat Tamir Ustası

Telefon

: +90 (542) 312 40 76

Fax

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu

: +90 (542) 312 40 76

Cep Telefonu 2

: +90 (542) 312 40 76

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!