Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

İsterseniz vinç nedir onu öğrenelim, vinç: ağır malzemeleri kaldırmak, yükü yan bir şekilde veya bir yerden bir yere taşımak amacı güden ağır iş makinesidir. Vinçlerin parçaları arasında kalın bir ip yani halat, zincir veya tel parçası olan bir halat vardır. Hangisini kullanacaksanız ipi ona göre seçmelisiniz yoksa halat bir anda koparak malzemelerinizi zarar görmesine neden olur. Bunun olmaması için temkinli olun ve akıllı davranın. Bu vinçleri kiralamak isterseniz eğer bir vinç kiralama şirketleri ile anlaşma yapmalısınız. İsterseniz bu vinçleri işiniz ne zaman biteceğine dair bir gün varsa o zamana kadar kiralayabilirsiniz mesela haftalık vinç kiralama yapan firmalar var ya da benim işim 2 ay sonra biter derseniz aylık vinç kiralama yapan firmalarda vardır. Oda olmadıysa benim işim 1 saat içinde biter derseniz saatlik vinç kiralama da yapabilirler bu çok iyi bir fırsattır eğer işiniz ağırsa bu gibi vinçleri kiralayın ve işinizi hızlı halledin. İşinizi yaparken bu vinci kullanan kişi yani operatörünüz varsa ya da bu operatör sizseniz çok iyidir ama yok ise korkmanıza gerek yok bunun içinde vinç operatörü kiralama yapabilirsiniz, çok iyi değil mi? günümüzde her şeyin basit bir şekilde halledilmesi hem işimiz hızlanıyor hem de bir uğraştan da kurtuluyoruz vinci kiralama ayrı operatör bulması vinci ayarlamaktan daha uğraştırıcıydı ama şimdi öyle değil artık rahatlıkla operatör bulup işlerinizi kolayca hallettirebilirsiniz.

Vinçle hangi işler yapılır?

Bir vinçle yapamayacağınız ağır iş olamaz genel de bu makineler yük gemilerine konteyner koymak için kullanılır, inşaatlara malzeme indirmek ya da taşınmak için kullanılabilir birçok fonksiyonlu yönleri vardır ve başka çeşitleri de vardır mesela arabalar kaza yaptığında hemen imdada koşan makineler de bunlardır hemen hemen her yerde karşımıza çıkabilme ihtimalleri çok yüksek mutlaka görenler olmuştur bu makineleri.

Vinç çeşitleri nelerdir?

Hareket ve kaldırma durumlarına göre vinçleri çeşitlerine ayırmak mümkündür. Bu hareket kabiliyeti vinç çeşitlerini sabit vinç, raylarda kullanılabilen vinç, kule vinci, tekerlekleri lastik olan vinç, köprülü vinç olarak ayırabiliriz ve bu vinçlerin tahmin edebileceğiniz gibi çok yönlüdür ortamınıza ayak uydurabilir, hazırlanabilir ve kullanılabilir.

İznik Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İznik Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!