Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Teknoloji yardımından faydalanmayı bir kenara koyun, teknolojinin var olduğun dan bir haber dahi olmayan yıllar dan bahsediyoruz bir düşünün yani. Bu kısıtlı yaşam şartlarına rağmen, insanlar kendi çaresini bulabilmek adına çözüm sürecine girmiş ve zincir yardımı ile yük taşımanın yollarını aramışlardır. İlerleyen yıllarda 20. Yy da imkanların artmasıyla biraz daha gelişti. Artık tahta yapılar üzerine takılan bu yeni makinalar ile yükler taşınmaya başlandı. Sonra teknoloji kavramı kendini gösterdikten sonra ve elektrikli motorlar, hidrolik sistemi süslendirilip vinçler üretilmeye başlandı. İlk insan kullanıcılı ve denge ağırlıklı vinçlerin üretilmesinde önemli ve hassas bir adım atıldı ağır tonajlı vinç, paletli vinçler derken günümüze kadar geldi bu harika şaheserler. Şimdiki zamanımız da en önemli iş makinalarından biri olarak hayatımızda yaşamını sürdürüyor. Eğer ağır biri işiniz varsa ağır tonajlı vinç kiralama yapan yerle den bu iş makinasını kiralayabilirsiniz, sizin için belirlenmiş fiyat aralığınız neyse uygun vinç kiralama yapabilirsiniz bu konuda içiniz rahat olsun. Bunun dışında saatlik bir işiniz varsa 3 saat olsun 5 saat olsun saatlik vinç kiralama yapan firmalar dan yardım isteyebilirsiniz operatörünüz var ise kolay ama bunu kiralama yaptığınız yerden operatör de kiralayabilirsiniz. İşiniz bitiği zaman kiraladığınız vinci teslim etmeyi unutmayınız yoksa mahkemelik olursunuz kontratınızın süresi bittikten sonra vinci firma teslim alıyorsa götürdüğünüz yerden iyi bir şey bu durum ama sizin getirmeniz gerekiyorsa operatörünüze söyleyin ve götürülecek yere teslim edin vincinizi.

Vinçler kullanım alanları?

Bunu araştırarak bulabilirsiniz bir tıkla bir sürü resim ve videolarına ulaşabilirsiniz çok işe yarar makinelerdir. Bu vinçlerin bazıları bina yıkımında da kullanılabilir ve çeşitli kullanım alanına dahildir. Binaların belli yerleri insan gücüyle yıkılamadığında vinçler sayesinde kolayca yıkılabilir bu yıkım aşamasında etrafta dolaşmayın herhangi bir moloz parçası size denk gelebilir dikkatli olun.

Vinçler nasıl çalışır?

Ağırlık merkezinin farklılaşması ya da değişmesi ile yüklediği ağırlığın azalması mantığını güder. En son taşıma kapasitesi yani max. Yükün ağırlığı geçmeyen yüklerin bir yerden bir yere götürülmesi önemliyken elektrik motoru hidroliğin verdiği enerjiyi kaldıraç sistemi sayesinde hareket ettirir. Bu vincin çalışması göründüğü gibi hidroliğe ve elektrik motoruna bağlı.

Keles Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!