Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Ülkemiz özellikle Karadeniz bölgesi olmakla birlikte sırayla Marmara, Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu olmak üzere inşaat sektörü büyük ölçüde gelişmiştir. İnşaat sektörü ülkenin çoğalan nüfusuyla birlikte ihtiyaç duyulduğu, içerisinde birçok teknolojinin kullanıldığı insan gücü ile birlikte harmanlanarak insan sağlığını ve en temel hakkı olan barınma ihtiyacını karşılamak için ve ayrıca ülkemizin deprem ülkesi olması, deprem riskinin ön planda olması ile dayanıklı binalar kurulması sağlanan büyük bir sektördür. Bu sektörde eskiden çok büyük binaların olmaması ile birlikte sadece insan gücü ile işlemler yapılırken belediyelerin yüksek kat izni vermesi ile otuz kırk kat yüksekliğinde binaların kurulması insan gücünü yetersiz kılmaktadır. Bu nedenle inşaat sektöründe bulunan müteahhitler vinç kiralama şirketleri ile anlaşma yapmaktadır. Bu şirketler vinç fabrikalarından müteahhitlerin ihtiyaçlarına göre vinç türleri satın alarak kiralamaktadırlar. Kiralama işleri satın almaya göre daha hesaplı olduğundan dolayı müteahhitler bunu seçmektedirler. En çok aylık vinç kiralama işlemi yapılmaktadır. Bilindiği üzere inşaatlar uzun sürmektedir. Bu sürenin uzunluğuna göre değişimler olabilmektedir. Haftalık vinç kiralama işlemleri de birçok inşaat işleminde de kullanılmaktadır. Bu tür kiralamayı daha kısa süreli işi olan kişiler tercih etmektedir. Her vincin bir operatörü bulunmaktadır. Operatör bu tür ağır makineleri kullanmakta usta olmuş ve ehliyetlerini almış kişilere denmektedir. Bu operatörler saatlik olarak çalışmaktadır. Bir nevi vinç operatörü kiralama işlemine girmektedir.

Yüksek bina yapımında neden vinç kullanılır?

İnsan gücü eski tür bina yapımında kullanılırdı. Bunun nedeni binaların en az 1 en fazla 3 katlı olmasından kaynaklanmaktaydı. Bu nedenle tuğla, çimento gibi temel inşaat malzemelerinin taşıması işlemi inşaat işçilerinin sırtında taşınılması gereken yere ulaştırılmaktaydı. Gelişen teknoloji, ihtiyaçların insan gücünün yetmeyeceği yere gelmesi inşaat şirketlerinin vince ihtiyaca duyması ve büyük kolaylık sağlaması vincin kullanımının artmasında büyük pay sahibi olmuştur.

Kule vinçler ne işe yaramaktadır?

Tonajı yüksek olan malzemeler, örneğin tuğla paletleri, çimento torbaları yüksek katlı binaların tepelerine taşınması için demir alaşımlardan sağlamlaştırılan ve operatörün kullandığı birçok inşaat sektörünün kullandığı kule vinç kiralama şirketlerinden kiralanan maliyeti yüksek ama insan gücünü azaltan büyük makinelerdir.

Kestel Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!