Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mustafakemalpaşa Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Ağır iş makineleri arasında en çok kullanılan makine vinçlerdir. Vinçlerin birçok kullanım alanı vardır. Birçok işi kolaylaştıran vinçler ortalama 55 -60 kg tona kadar ağırlık kaldırabilir. Bu sayede insanoğlunun gücünün yetmeyeceği ağırlıkları kaldırabilirler ve iş gücünü azaltabilirler.  Birçok inşaat firmaları vinç tercih etmektedir. Sadece inşaat firmaları değil birçok alanda birçok çeşit vinç vardır ve kullanılır. Örnek vermek gerekirse limanlarda, itfaiyeler de gemilerde, raylarda birçok yerde vinç kullanılabilir yerleşim birimleri ve sanayi açısından vinç kullanımı çok önemlidir. Yol, bakım çalışmalarında, köprü yapımlarında, yol inşalarında vinçler kullanılır. En sıklıkla inşaat alanlarında vinç kullanıldığını görmekteyiz.  Gökdelen binalar yapımında vinçler olmazsa olmazdır. Vinç kiralama fiyatları kullanacak iş makinesinin özelliklerine bağlı olarak tabii ki de değişmektedir. Bazı durumlarda firmalar vinçleri satın alır bazı durumlarda da vinç kiralama yoluna gidilir. Vinç kiralamak internet ortamı sayesinde çok kolaylaşmıştır.  Kiralık vinç fiyatları da kullanım alanına göre makinenin özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Vinçler 360° dönebilen yapıdadır bu sayede bir ağırlığı başka bir yere koymak oldukça kolaydır. Vinçlerin kullanım alanına göre birçok çeşidi bulunmaktadır. Birçok boyda ve çeşitte vinç bulunmaktadır. Vinçler ağır iş makineleridir ve ağır işlerde bu vinçler tercih edilir. Vinçler yapılacak işlere göre konumlandırılabilir. Örneğin tek ray vinçleri tek bir ray üzerine konumlandırılan vinçlerdir ve tek bir hat üzerinde hareket kabiliyetine sahip olurlar ve belirli bir kapasitede yük kaldırırlar.

 Kaç çeşit vinç bulunmaktadır?

Birçok çeşit vinç bulunmaktadır. Kullanım alanına göre çeşitleri değişmektedir. Örnek vermek gerekirse pergel vinç, paletli vinç, sepetli vinç, kule vinç, gezgin ve tek ray vinç çeşitleri vardır. Bu vinçler kullanım alanlarına göre değişmektedir. Üstelik ve üstelik internet ortamı sayesinde artık mobil vinç kiralama şirketleri vardır. Telefondan vinç kiralayabiliriz.

 Vinçler neye göre sınıflandırılır?

 Vinçler kullanım alanlarına göre sınıflandırılmaktadır. Kullanım amacı ve kullanım alanları değişmektedir bu amaçlara göre farklı şekillerde farklı boylarda üretilebilirler. Bazıları 360° dönerken bazıları hareket kabiliyetine sahip değillerdir. Bazı vinç türleri çok ağırlık kaldırırken bazı vinçler yeterince ağır kaldırmayabilir. Kaldırma kapasitesine göre olan vinç çeşitlerini saymak gerekirse hidrolik halatlı vinçler ve halatlı vinçler olmak üzere ikiye ayrılır. Birçok çeşitte birçok vinç kendi içerisinde ayrılmaktadır.

Mustafakemalpaşa Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mustafakemalpaşa Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!