Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhaneli Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Hızla gelişen ve nüfusu hızla artan dünyamızda bu artışlar sayesinde teknolojik imkanlar da artmıştır. Artık yaptığımız işlerin çeşidi artmış artan nüfustan dolayı üretim arttığı için yeni üretim makinaları ortaya çıkmıştır. Bu ortaya çıkan makinaların bazıları bir işi daha hızlı yapmamızı bazıları yapılan işleri bir yerden bir yere aktarmamızı veyahutta işlerin kalitesini ölçen teknolojik araçlardır. Teknolojinin bize sunduğu imkanlar sayesinde ortaya çıkan bu araçlar artık işlerimizi daha hızlı kolay ve güvenli bir biçimde halletmemizi sağlıyor. Bu araçlardan biri de vinçlerdir. Vinçler ağır ve taşınması zor olan nesneleri yerinden kaldırıp başka bir yere taşımamızı sağlayan araçlardır. Ağır ve taşınması zor olan nesneler her yerde olabileceği için vinçler de her yerde kullanılmaktadır. Eğer bir Vinciniz yoksa vinç kiralamak durumunda kalabilirsiniz. Vinci ne kadar kiralayacağınızın kararı size kalmıştır haftalık veya aylık vinç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu Vinçleri kiralayarak yapmakta zorlandığınız ağır işleri kolayca halledebilirsiniz. İşiniz çok kısa sürecekse saatlik vinç kiralama hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Yani firmamız sizin sahip olduğunuz işin süresine göre her çeşit imkan ve zamanı size sağlıyor işlerinizi halletmeye yardımcı oluyor. Kiralayacağınız vinçler işlerinizi kolaylıkla ve güvenlikle yerine getire bilmeniz için her türlü donanıma sahiptir çalışmalarında herhangi bir kusur ve aksaklık yoktur. İşlerinizi halletmek için dilediğiniz an bize ulaşıp vinç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. 

Vinç kiralamak istiyorum fakat kullanacak elemanım yok nasıl olacak?

Öncelikle müşterilerimizin temel sorunlarını ve ihtiyaçlarını bildiğimiz için size verdiğimiz hizmetin de gerekliliklerini biliyoruz. Yalnızca vinç kiralama hizmeti vermekle kalmıyor Vinci kullanacak elemanı bulunmayan işletmeler için vinç operatörü kiralama hizmetini de sunuyoruz. Bu sunduğumuz hizmet sayesinde artık vinçlerimizi kullanmak için kendi sahip olmanız gereken bir eleman yok. Vinci kiraladıktan sonra Kullanması için operatörde kiralayabilirsiniz.

Vinç kiralama fiyatları nelerdir?

Karşılaştığımız her iş için farklı çeşit vinçlere sahibiz . Her vinç boyutuna ve gücüne göre değişik ağırlıktaki nesneleri kaldırabilmektedir. Bize ulaşmanız halinde elinizdeki işi hangi çeşit vinç ile yapacağınızı size bildireceğiz. Dolayısıyla vinç kiralama fiyatları kullanacağınız Vince göre değişecek. Bize ulaşıp kiralamak istediğiniz bilincin türünü belirledikten sonra size fiyat bilgisini vereceğiz. Kiralamak istemeniz halinde de Vincimizi size teslim edeceğiz. Kullanım süresi dolduğunda da siz bize geri teslim edeceksiniz.

Orhaneli Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhaneli Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!