Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yıldırım Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Geçmiş yıllarda genellikle büyük inşaat firmaları kendi firmaları için büyük vinçler satın almaktaydılar. Ama artık son yıllarda her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile birlikte vinç kiralama firmaları da devreye girmeye başlamıştır. Bu firmalar sayesinde artık büyük firmaların vinçleri satın almasına gerek kalmamıştır. Vinç kiralamak isteyen büyük inşaat firmaları bu firmalar ile iletişime geçerek hangi tür vinç kiralamak istiyorlarsa o türde bir vinç talep ederler. Genellikle büyük inşaat firmaları kule vinç kiralama işlemi için bu firmalar ile iletişime geçerler. Bu firmalar aylık vinç kiralama işlemi yaptıklarından dolayı genellikle vinç kiralama firmaları bu firmalara uygun fiyat vermektedir. Vinç kiralama fiyatları hakkında genellikle bu firmalar arasında bir fiyat alışverişi yapılır ve daha sonrasında da eğer uzlaşılır ise direkt olarak kiralama işlemi yapılır. Genellikle bu firmalar çok fazla pazarlık da bulunmazlar. Bunun sebebi de direkt olarak işe başlamaları gerekmektedir ve bir an önce işlerini yapmaları gerekmektedir bundan dolayı da hızlı bir şekilde işlerini yaparak hızlı bir şekilde teslim ediyorlar. Bu vinçlerin bakımından genellikle kiralama firmaları sorumludur bundan dolayı da direkt olarak kiralama firmaları ile iletişime geçilerek ellerinde bulunan vinçlerin hangi tür vinç olduğunu öğreniyor ve buna bağlı olarakta bakımı yapılıyor. Yine aynı şekilde vinçler de herhangi bir arıza olur ise kiralama firması ile iletişime geçiliyor ve yardım ediliyor. Bu sayede herhangi bir sorun olmadan iş teslim edilmiş oluyor.

Kule vinç ne amaçla kullanılır?

Kule vinç genellikle büyük inşaat firmalarının yüksek katlı binalar yapımında kullanılan bir vinç türüdür. Bundan dolayı da büyük inşaat firmaları genellikle bu tür vinçleri kiralama işlemi yaparlar. Daha öncesinde bu firmalar bu tür vinçleri satın almaktaydılar ama artık son yıllarda gelişen teknolojiye yetişemediklerinden dolayı en iyi yolun bu tür vinçleri kiralamak olduğunu düşündüklerinden dolayı direkt olarak kiralama işlemi yapmaktadırlar.         

İnşaat sektöründe vincin önemi nedir?

İnşaat sektöründe genellikle yapılan iş insan gücüne dayalı olmadığından dolayı büyük ve ağır olan malzemeler vinçler sayesinde kaldırılır ve indirilir. Bundan dolayı da büyük inşaat firmaları direkt olarak Vinci ihtiyaç duyduğundan dolayı kiralama işlemi yaparlar ve işleri bitene kadar bu aletleri kullanmaya devam ederler. Daha sonrasında herhangi bir deformasyon ve arıza yaşanmadığı ise kiralama firmasına aynı şekilde teslim edilir.

Yıldırım Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yıldırım Vinç Kiralama | Platform-Sepetli-Kule Vinç

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!