Toptan Baklava Çeşitleri Ve Fiyatları

Toptan Baklava Çeşitleri Ve Fiyatları

Toptan Baklava Çeşitleri Ve Fiyatları

 

Baklava Türk mutfağının en önemli lezzetlerinden birisidir. Bayramlarda, özel günlerde ve yemeklerde hatta çay yanında bile tüketilmektedir. Yiyenleri mest eden bu özel tatlı usta ellerde hazırlandığında çok lezzetli ve güzel olmaktadır. Baklava özellikle Gaziantep ilimiz ile özdeşleşmiş coğrafi işaretli özel bir üründür.

Baklava yemesi ne kadar lezzetli ve güzel ise yapması da bir o kadar zor ve zahmetlidir. Özellikle toplu organizasyonlar için tepsi tepsi baklava yapılmakta ve tüketilmektedir. İşte tam da burada esnaf724 te yer alan baklava imalatı firmaları sizlerin imdadına yetişmektedir. Sitemizde yer alan firmalardan istediğiniz ölçüde ve çeşitte baklavaya hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

 Toptan Baklava

Baklava ince ince açılmış onlarca kattan oluşan hamur ve arasında fıstık, ceviz ve fındık bulunan şerbetli bir tatlıdır. Bayramlarda, özel günlerde, günlerde ve mevlüt gibi etkinliklerde ikramlık olarak verilmektedir. Tam bir enerji deposu olan baklava günü tatlı bir bitiş ile bitirmek isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Özel günler ya da ikramlar için gerekli ihtiyacınız kadar olan baklavayı toptan baklava imalatı yapan iş yerlerinden sipariş verebilirsiniz. Bu şekilde vereceğiniz siparişlerde istediğiniz şekilde ve çeşitte baklava yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve kaliteli üretim yapan baklava fabrikası ile hızlı bir şekilde dilediğiniz kadar baklava siparişi verebilirsiniz.

 

 Baklava Çeşitleri

Baklava denilince ilk akla gelen lezzeti ve kokusu ile mest eden fıstıklı baklavadır. Ancak baklavanın hem yapılış şekli olarak hem de içerik olarak birçok çeşidi bulunmaktadır. Özellikle baklava çeşitleri kesilme şekli ile bir birlerinden ayrılmaktadır. Örneğin, kare baklava, standart kesim baklava, havuç dilim baklava, sarma baklava gibi çeşitleri bulunmaktadır. Bunların içlerine fıstık, ceviz ve fındıkta eklenebilmektedir.

 Birde içerikleri ve yapılışları farklı olan baklavalar vardır. Örneğin şöbiyet baklava, muska şeklinde özel bir katlama şekli ve içerisinde fıstıkla kakışan özel kaymağı bulunmaktadır. Fıstık sarma, yem yeşil görüntüsü ile bol fıstıklı bir baklava çeşididir. Midye baklava şekli midyeye benzediği için bu ad verilmiştir, Ayrıca bülbül yuvası, kuş gözü gibi farklı baklava çeşitleri de bulunmaktadır.

 

 Toptan Fıstıklı Baklava Siparişi

 Baklava denilince ilk olarak akla gelen bol Antep fıstıklı baklavadır. Kültürümüzde düğün yaptıktan sonra, yeni bir ev ya da araba aldıktan sonra, bayramda, mevlütte ve daha bir çok alanda baklava ikram edilmektedir. İşte bu organizasyonlarınız için ihtiyacınız olacak kadar toptan fıstıklı baklava siparişini kolayca esnaf724.com üzerinden verebilirsiniz.

 Toptan sipariş vereceğiniz fıstıklı baklava sizlere daha uyguna gelecektir. Ayrıca siparişinizi istediğiniz ölçülerde ve çeşitlerde verebilirsiniz. Toptan olarak standart kesim baklava, kare baklava havuç dilim baklava, bülbül yuvası gibi çeşitlerde fıstıklı baklava yaptırabilirsiniz. Siparişleriniz uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile baklava fabrikamız tarafından özenle hazırlanarak adresinize gönderilmektedir.

 

 Toptan Cevizli Baklava Siparişi

Birçok baklava seven özellikle daha kedine yakın bulduğu ve daha hafif olduğu için cevizli baklava tercih etmektedir. Cevizli baklava fıstıklı baklavaya göre daha uygun olmaktadır. Ayrıca fıstık bazı kişilerde alerjik reaksiyon gösterebilmektedir. Tıpkı fıstıklı baklavada olduğu gibi cevizli baklavada da birçok farklı şekil ve çeşit bulunmaktadır.

 Özel günlerinizde ve toplu organizasyonlarınızda ikram etmek için kare baklava, havuç dilimi ve bülbül yuvası gibi çeşitlerde cevizli baklava yaptırabilirsiniz. Toptan cevizli baklava siparişi vererek hızlı, kaliteli ve lezzetli baklavalara hızlıca ulaşabilirsiniz. 2 kg cevizli baklavada ortalama 51 dilim kare baklava bulunmaktadır. Bu duruma göre isterseniz tepsi ile isterseniz kg ile toptan baklava siparişi verebilirsiniz.

 

 Toptan Sade Yağlı Baklava

 Baklava altın sarısı renginde üzeri çıtır çıtır içi yumuşacık bir şerbetli tatlıdır. Av yapımı baklavalarda genelde tereyağı kullanılmaktadır. Tereyağı ile yapılan baklavaların rengi daha koyu olmaktadır. Altın sarısı baklava için ise sade yağ kullanılmaktadır. Sade yağ, tereyağına göre daha az kokulu ve daha hafif bir tatlı yapılmasını sağlamaktadır.

 Sade yağlı toptan baklava siparişi verirken istediğiniz çeşit ve içerikte baklava siparişi verebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ise sipariş aşamasında Sade yağlı mı yoksa tereyağlı mı istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Sade yağlı baklava siparişinizi istediğiniz adet ya da kiloda belirtebilirsiniz. Altın sarısı çıtır ve lezzetli baklavalar için sade yağlı baklavalarımızı tercih edebilirsiniz.

 

 Fındıklı Baklava

 Fındık ülkemizde en çok üretilen ve tüketilen yemişler arasında yer almaktadır. Birçok tatlının üzerinde veya içerisinde fındık kullanılmaktadır. Özellikle baklava gibi şerbetli tatlılarda da bolca tercih edilen bir üründür. Tıpkı fındıklı ve cevizli baklavada olduğu gibi fındıklı baklavada da birçok farklı çeşit bulunmaktadır.

 Baklava fabrikamızdan vereceğiniz siparişlerde hangi içeriği istediğinizi belirterek toptan fındıklı baklava siparişi verebilirsiniz. Fındık kendine has tadı ve kokusu ile baklavalara özellikle yakışmaktadır. Özel günleriniz için uygun fiyatlı ve lezzetli baklavalar sayesinde özel günlerinizde misafirlerinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

 

Baklava Nasıl Yapılır?

 Baklava ince ince açılmış en az 40 adet hamur ve en az iki kattan oluşmaktadır. Öncelikle özel yoğrulan baklava hamuru nişasta ile güzelce incecik açılır hatta yeterli incelikte olup olmadığı konusunda ustalar hamurun arkasında gazete kağıdı yerleştirerek kontrol etmektedir. Baklava hamuru toplamda en az 40 yufka ve en az 2 kattan oluşmaktadır.

 Her kat yerleştirilirken arasına sade yağ sürülmektedir. Sonrasında yarıya gelindiği zaman fındık, fıstık veya ceviz gibi ürünler yerleştirilir sonrasında tekrardan tüm katlar tamamlanır. Ardından hangi çeşitte yapılacaksa ona göre kesilmektedir. Kesildikten sonra bir güzel kızartılır ve ardından baklavanın şerbeti dökülmektedir.

 

 Diğer Baklava Çeşitlerinin Toptan Siparişi

 Baklavalar birçok farklı şekilde ve içerikte olabilmektedir. Bu nedenle de baklava yapımında birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Havuç dilim, midye, sarma, dürüm gibi birçok baklava çeşidi bulunmaktadır. Bunlar isimlerini benzedikleri diğer yemeklerden almaktadır. Toptan siparişleriniz de istediğiniz çeşitten sipariş verebilirsiniz.

 Örneğin midye baklava yapımında hamura özel bir şekilde deniz kabuğu şekli verilmektedir. İçeriği fındık, fıstık ya da ceviz olabilmektedir. Havuç dilimde ise baklava kesilirken üçgen şeklinde havuca benzer şekilde kesilmektedir. Bülbül yuvası ise şekli itibari ile adeta bir kuş yuvasını andırmaktadır. Bu nedenle de bu baklavaya bülbül yuvası denilmiştir. Bu saydığımız çeşit çeşit baklavalar haricinde farklı şekillerde de baklavalar bulunmaktadır. Toptan sipariş esnasında istediğiniz baklava siparişinizi hızlıca verebilirsiniz.

 

 Baklava Toptan Fiyatları

 Baklava ve diğer tüm gıda ürünlerinde öncelikle kalite, tazelik ve lezzet ön plana çıkmaktadır. Bu anlamda baklava fabrikası sizlere her türlü baklava ihtiyacınızda yardımcı olmaktadır. İkram sofralarınızı daha da şık yapacak çözümler sayesinde biz baklavanızı yaparken sizde gelen tebrikleri kabul edebilirsiniz.

 Baklavalar birçok farklı şekilde yapılabilmektedir. İçerikleri ve kiloları farklı olarak vereceğiniz toptan baklava fiyatları adet, kilo ve çeşide göre değişiklik göstermektedir. Toptan baklava siparişleriniz için bu alanda hizmet veren tüm firmalarımıza bir tıkla hemen ulaşabilirsiniz. Toptan baklava sayesinde özel davetlerinizin tatlı sonla bitişini kolaylaştırabilirsiniz. Hızlı, uygun, kaliteli ve güvenli baklava siparişleri için anında işlem yapılmaktadır. Tüm üreticiler ve satıcılar sitemizde yer almaktadır.