Şutso Üyelerine,Esnaf724’Den İndirimli Web Sitesi

Şutso Üyelerine,Esnaf724’Den İndirimli Web Sitesi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) Esnaf724 ile yaptığı protokolde, ŞUTSO üyeleri vergiler dâhil 499 TL ye web sitesi sahibi olabilecek.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Esnaf724 Genel Müdürü İbrahim Karakaş arasında imzalanan protokol ile Şanlıurfa esnafının, hem kanuni yaptırımlardan korunması hem de profesyonel bir web sitesine sahip olması amaçlanıyor.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, bilişim alanında da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Esnaf724 Genel Müdürü İbrahim Karakaş ile yaptığımız protokolde, üyelerimizin vergiler dâhil 499 TL’ye web sitesi sahibi olmalarını sağlayacak anlaşmayı gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

Gerçekleşen Protokol Töreni'nde, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, Meclis Üyeleri Mehmet Aslan ve Mustafa Oruç da yer aldı.

Türk Ticaret Kanunu da Zorunlu Hale Getirmiştir

6102 sayılı Türk Ticaret Kanununda yapılan düzenleme ile denetime tabi olan şirketlerin kuruluşlarını izleyen 3 ay içerisinde bir web sitesi açması zorunludur. Bu web sitesinde şirketin bilgileri, iletişim adresleri telefon numaraları kayıtlı mail adresleri ve vergi kaydına ilişkin bilgilerin ziyaretçilere açık olması gerekmektedir. Bu kapsam da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf724 arasında imzalanan protokol ile ŞUTSO üyeleri vergiler dâhil 499 TL’ye web sitesi sahibi olabileceklerdir.